dilluns, 22 de gener del 2007

El cementir nuclear... no!

L’ajuntament d’Altafulla aprova una moció contra el cementiri nuclear defensada pel nou regidor d’ABG Francesc Farré.

Debat participatiu d’ABG sobre turisme i comerç

El ple de l’ajuntament d’Altafulla ha aprovar aquest passat divendres amb l’abstenció del grup del Partit Popular una moció que dona suport a l’ajuntament de Vandellòs contra la instal·lació d’un magatzem temporal centralitzat de residus nuclears, més conegut com a cementiri nuclear. També es mostra l’oposició que aquesta instal·lació es pugui instal·lar a qualsevol altre punt de la demarcació de Tarragona. La moció va ser defensada pel regidor d’Alternativa Baix Gaià-EPM, Francesc Farré, que va prendre possessió del seu càrrec en la mateixa sessió. Farré va dir que “Tarragona ja ha cobert la seva quota de solidaritat en instal·lacions energètiques i que no es pot aprovar la ubicació del cementiri nuclear sense consens i sense un calendari de desmantellament de les centrals nuclears”. En la pressa de possessió Farré va expressar “l’orgull de ser regidor del poble que t’has fet teu, i el compromís de seguir en la línia de proximitat a la ciutadania marcat pel meu predecessor Fèlix Alonso”. El nou regidor ha assumit en la sessió del 26 de gener la vacant produïda per la designació d’Alonso com a director general de relacions institucionals del Govern de la Generalitat.

En la mateixa sala, aquest dissabte ha tingut lloc un debat sobre turisme i comerç a Altafulla amb una ponència d’Alejandro Francino, especialista internacional sobre turisme. La necessitat de diversificar l’oferta, desestacionalitzar el període cap a altres èpoques de l’any, els límits del turisme, l’aplicació de la sostenibilitat i la relació amb l’activitat comercial, han estat elements de debat en un saló de plens que ha comptat amb més d’una cinquantena de persones.


ALTERNATIVA BAIX GAIÀ-EPM d’ALTAFULLA
Altafulla, 29 de gener de 2007

1 comentari:

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Benvingut a la blogsfera Francesc!

Respecte lo de la moció antinuclear, nosaltres també la vam presentar, però es veu que per problmes de mail's no els va arribar o algo aixi... coi de noves tecnologies! hehehe

Salut!