diumenge, 15 de juliol del 2007

FIL DIRECTE AMB L'ALCALDE

Us comunico que a partir d'ara teniu una adreça concreta per fer arribar les preguntes a l'alcalde, totes les preguntes que m'arribin tindran la seva resposta el més aviat que sigui possible. Clar, han de ser preguntes no anonimes. Més endavant obriré també un blog de l'alcalde, de moment teniu el mail directe

alcaldia.altafulla@altanet.org

Francesc Farré

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Salvem el Gaià!!!
Aquest dissabte 8 de setembre es fa la presentació de les noves propostes de Salvem el Gaià a la desembocadura del riu Gaià. És molt important que fem el màxim de difusió de l'acció i esperem que hi hagi força representació dels veïns i veïnes del Baix Gaià, de les diferents entitats i en especial, esperem la presència dels polítics de la nostra comarca. Ja n'hi ha alguns que han confirmat la seva presència.
Recordeu que a les 9 del matí hem quedat davant del centre cultural del Catllar per anar fins a les fonts de Sant Magí de la Brufaganya. Ens aturarem a esmorzar al Querol i ens trobarem amb els companys de Salvem el Querol. Per coordinar l'excursió fins a les fonts (cotxes, etc.), si teniu intenció de pujar, envieu si us plau un correu a jsmbaixgaia@hotmail.com
Per últim, us podeu baixar el cartell de l'acció perquè el reenvieu, enganxeu, etc (http://alternativabaixgaia.blogspot.com). L'autor és el Joan Carles de la Riera.
També podeu veure l'anunci que n'ha fet el Jordi de la Torre
http://es.youtube.com/watch?v=Y5s6nmIxZFg
Ah, i el dimecres 5 i dijous 6 hem quedat a les 5 de la tarda a l'AUCA de Torredembarra per fer les banderes de l'acció del dissabte. Si no teniu res millor que fer, veniu a donar-nos un cop de mà. S'han de fer i pintar unes 60 banderes blaves!

rafael ha dit...

Sr. Alcalde, no puedo entender, por mucho que me esfuezo, como el Sr. Salort le dejan hacer naves en una zona rustica y la utilizacion de estas no es para nada relacionado con el tema agricola..no lo entiendo. besitos

Anònim ha dit...

Hola Francesc, que hi ets???

Anònim ha dit...

DESCONEGUT AL TERRITORI
Jordi Jané decep les bases de CDC de Tarragona
E-NOTÍCIES
Jordi Jané al Congrés, entre Duran i Sánchez Llibre
La designació per part de la direcció nacional de Convergència Democràtica de Jordi Jané com a cap de llista al Congrés per Tarragona en les properes eleccions generals no ha sentat massa bé entre alguns sectors de la militància del partit a les comarques tarragonines. Jordi Jané és nascut a l'Arboç, a la comarca del Baix Penedès, però la seva trajectòria política l'ha portat a terme a Barcelona i Madrid i la seva implicació amb el territori ha estat mínima. El seu nom havia sonat des des de fa mesos, i ja hi havia hagut queixes entre la militància, però semblava descartat en favor de Dolors Batalla. La renúncia de l'alcaldessa de Valls a ser cap de llista per motius personals va fer tornar "l'opció Jané". Alguns dirigents convergents crítics amb la decisió han avisat del perill de "desmobilització" davant d'un candidat que "no és del territori".

El cap de llista de CiU a la cambra baixa les dues darreres convocatòries electorals, Josep Maldonado, serà aquest cop número u al Senat. Maldonado va ser votat per l'assemblea del Baix Penedès, la mateixa comarca de la qual és natural Jané. Aquesta concentració de candidats en aquesta àrea tampoc no ha sentat bé en altres comarques amb una militància més elevada, com el Tarragonès i Baix Camp, que s'ha hagut de conformar amb candidats situats en llocs de difícil elecció. Maldonado tabé comptava amb bastants detractors que no volien que repetís ni al Congrés ni que anés al Senat.