dimarts, 20 de maig del 2008

Camp de gespa, haurà d'esperar fins el 2015


Així ho ha dit el nou alcalde després que el ple aprovés com actuació prioritaria del Pla d’Actuació Municipal (PAM) l’arranjament del camp de futbol amb una inversió de 135 mil euros finançat en un 80% per la Diputació. L’arranjament serà per aquest any però només remodelació del camp de terra ja que no hi ha diners per poder fer la gespa, segons el nou govern, fins d’aquí a 5 o 7 anys. Cal recordar que el govern que encapçalava ABG va patir una crítica molt forta per la qüestió del camp de gespa que va provocar que el seu defensor sortís del govern i es dediqués a preparar la desestabilització fins arribar la moció de censura. ABG va dir “camp de gespa: ara no toca”. Fins i tot aquest regidor va provocar el malestar al Club contra nosaltres quan el que volíem era un camp en condicions. En canvi ara aquest individu ha acceptat el camp de terra i l’ajornament de la gespa......No calen excuses de dir que l’arranjament previst és una primera fase de la gespa amb un dipòsit de 25 mil litres d’aigua per la gespa (o sigui sobredimensionat i en temps de sequera). Nosaltres vam haver d’esperar que aquest regidor deixés el govern per encarregar pressupostos d’arranjament del camp de terra. Si ell ho hagués fet des d’un primer moment, l’equip de futbol d’Altafulla no hagués hagut d’anar a jugar a la Riera i hagués tingut un camp de terra digne. Nosaltres vam encarregar tres projectes amb la meitat del cost actual i amb un sistema de rec adequat pel camp de terra. La millor oferta econòmica corresponia a una empresa del poble i no impedia que en uns anys es poses la gespa. Ara fins i tot és diu que la direcció de l’arranjament serà d’una empresa (que no és d’Altafulla) que posteriorment posarà la gespa. Imaginem que s’ha degut equivocar ja que tot ha de ser mitjançant concurs públic i amb més d’un pressupost com defensava el llavors regidor del Partit Popular després d’una forta discussió amb el mencionat regidor pro-gespa, o tot això ara ja no és així? Ja veiem que les coses canvien en funció de qui està al govern. La nostra feina es seguir amb la informació, transparència i recordar les coses a aquells que tenen poca memòria.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Abans de gespes artificials i altres despeses inassumibles hi ha que continuar pensant en els veritables problemes del poble.
Us felicito per haver estat coherents amb el tema del camp de gespa, ja que la postura fàcil hagués estat la dels altres grups, dir que s'havia de fer sense tenir en compte les despeses reals i les necessitats d'Altafulla.
Quina campanya de desprestigi es va fer i ara.... Els primers els de l'equip de futbol.

Anònim ha dit...

Senyor anònim desde el equip de fútbol ningú va criticar ni es va fer campanya de desprestigi. Nosaltres el que voliem era un camp en condicions per poder jugar a fútbol. I res més. A veure si d´una vegada per totes us dediqueu a treballar i deixeu els altres fer la seva feina.
El equip de fútbol a fet la seva feina. Vosaltres els "politics" feu la vostra.

Anònim ha dit...

"Camp de gespa, haurà d'esperar fins el 2015"

o potser no.