diumenge, 1 d’abril del 2007

Elecció candidat a l'alcaldia

FRANCESC FARRÉ CANDIDAT ABG ALTAFULLA


El regidor d’Alternativa Baix Gaià-EPM (ABG-EPM), Francesc Farré, ha estat escollit cap de llista d’aquest grup municipal per optar a l’alcaldia d’Altafulla en les eleccions del proper 27 de maig. L’elecció s’ha produït en la nit d’aquest divendres 2 de març per aclamació en una assemblea oberta a tothom feta en la saló de sessions de l’Ajuntament d’Altafulla i en la que han assistit quasi un centenar de persones. Juntament amb Farré s’ha escollit la totalitat de la llista de la que destaca la renovació, un promig d’edat jove i que cap de les persones que integren la candidatura estan relacionades amb la construcció, l’urbanisme ni cap sector relacionat amb el creixement urbanístic de la població. Entre les professions hi ha periodistes, actors, artistes, enginyers, metges, sociòlegs, professors o tècnics en turisme.
L’alcaldable d’ABG per Altafulla ha destacat el repte de recuperar el prestigi dels ajuntaments amb la transparència, honestedat, l´ètica i la participació de la gent i amb un alcalde accessible i que escolti la població.
En els següents de la llista figuren el tècnic turístic Jano Francino, la sociòloga Marisa Mendez-Vigo, el jardiner i artesà Dani Arrebola i l’enginyer i professor Joan Maria Conesa. Per tancar la llista s’ha volgut que estigui present l'altre regidors que es present al consistori, Robert Aceña. També hi havia la intenció que l’actual director general de relacions institucionals Fèlix Alonso i ex-regidor fins el passat desembre estés de reserva a la llista però la llei d'incompatibilitats no permet que els alts càrrecs de la Generalitat formin part de les llistes.
L’objectiu d’aquesta formació, que va entrar per primera vegada al consistori fa 4 anys amb 2 regidors com a principal força de l’oposició, es assumir el repte de formar un govern progressista, que defensi el territori i més proper a la ciutadania