diumenge, 21 de desembre del 2008

GENE REPROVAT PER INCOMPLIR EL PACTE ANTITRANSFUGUISME

El comitè d’experts del pacte antitransfuguisme ha donat la raó a ABG-EPM en dictaminar que el nou govern sorgit de la moció de censura va vulnerar el pacte contra el transfuguisme per haver integrat una persona que s’havia convertit en trànsfuga respecte al grup pel qual s’havia presentat a les eleccions. El comitè ha deixat clar que si bé el vot de Francino no hagués estat decisiu en la moció de censura i per tant no és el cas clàssic del trànsfuga que amb el seu vot canvia el govern com ha passat a Torredembarra, la Pobla de Montornès i Constantí, segueix sent trànsfuga perquè manté un acta de regidor per a ús personal que havia obtingut com ABG. I el nou alcalde en integrar un trànsfuga al nou govern i donar-li atribucions econòmiques i polítiques incomplia el pacte signat per tots els partits presents al Congrés dels Diputats.
És per aquest motiu que el Comitè d’experts ha dit que Francino no és “tècnicament” trànsfuga només en el cas de la moció de censura ja que no la va votar a favor però dona per fet que Alejandro Francino Marcos és TRÀNSFUGA, en cas contrari no s’hagués reprovat a Josep Maria Gené per haver incomplert el pacte antitransfuguisme. Si Francino no fos un trànsfuga no haguessin reprovat a Gené per integrar amb atribucions polítiques i econòmiques a un trànsfuga com fixa clarament l’acord tercer del pacte antitransfuguisme i que recull el dictamen del comitè d’experts i presentat aquest passat dimecres per la ministra d’administracions públiques Elena Salgado.
Per tot això ABG-EPM d’Altafulla celebra que s’ha reconegut la seva crítica política al govern i considera que s’ha produït clarament una reprovació política a l’alcalde Gené que no hauria d’obviar el dictamen del comitè d’experts. Així li demanem que sigui conseqüent amb aquest dictamen i exclogui del seu govern i retiri les atribucions econòmiques al trànsfuga Alejandro Francino. Davant la negativa dels trànsfugues de tornar les seves actes al partit pel qual van ser elegits (com exigeix i condemna el PSC a Torredembarra, la Pobla i Constantí) s’hauria de produir un aïllament polític i evitar el benefici del seu vot com ha passat en algunes votacions del Pla Econòmic Financer i de les Ordenances Fiscals que ha alterat l’original correlació entre les formacions del govern i l’oposició i que no s’hauria de tornar a repetir complint el pacte antitransfuguisme. Una condemna política que hauria de fer reflexionar també al propi Alejandro Francino per tornar la seva acta a ABG i algun altre regidor com Fonxo Blanc que es dedica a repetir que no hi ha cap trànsfuga al govern, però sembla que aquests dos “personatges” ens estan demostrant que els importa ben poc els dictàmens i les reprovacions mentre puguin seguir governant a qualsevol preu, sigui amb una moció de censura o amb una usurpació de l’acta de regidor.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

DICTAMEN DE LA COMISIÓN DE EXPERTOS

El Pacto Antitransfuguismo decidió remitir el pasado 28 de julio a la Comisión de Expertos Independientes los casos de Firga (Las Palmas de Gran Canaria), Altafulla (Tarragona), Mengíbar (Jaén) y Calonge (Girona). La Comisión ha dictaminado lo siguiente:


-Altafulla: Señala la conducta del alcalde del PSC reprobable y que vulnera el pacto. No considera tránsfuga al concejal del ABG-EPM.
Resumen del caso: IU denuncia la vulneración por el PSC, PP, AUPA, IDEAL y PAU del pacto contra el transfuguismo ante la moción de censtura contra el alcalde de ABG-EPM, que es votada por los concejales de PSC, PP, IDEAL, AUPA y PAU, de manera que la alcaldía pasa uno de los ediles del PSC. De acuerdo con la denuncia, esta moción sale adelante con la abstención de un concejal no adscrito de ABG-EPM que es nombrado concejal de Turismo.

Francesc, aquesta es la publicació al MAP, creia que eras mes inteligent, la comissió a dit "no transfuga" i tu segueixes utilitzant aquesta paraula... no teniu perdó de deu!! a partir d´ara qualsevol menció en forma de difamació en contra de la meva persona podria ser susceptible de interposar una querella judicial per difamació. En aquesta vida s´ha de saber guanyar i perdre, i volsaltres heu perdut amb una bona bofetada politica. a veure si us dediqueu d´una vegada a fer politica constructiva pel nostre poble i deixeu de perdre el temps amb els noms propis, que us sembleu als de la "vida de brian" dels monthy piton... (com tu vas dir, res personal, i tot politic...

Francesc Farré ha dit...

Jano,
Tens tot el dret de presentar les querelles judicials per difamació que vulguis, t'animo a fer-ho, endavant. Nosaltres seguirem dient-te TRANSFUGA fins que tornis l'acta ja que l'acta es va aconseguir com ABG i tu no et vas presentar com Jano Francino sinò com ABG.

I si dius que ets tant intel·ligent i nosaltres tan babaus, expliquem simplement com es pot reprovar a l'alcalde Gené per incumplir el pacte antitransfuguisme si no hi ha cap trànsfuga? Llegeix-te be tot el dictamen i el punt tercer del pacte antitransfuguisme on diu que es condenable integrar un transfuga a l'equip de govern. Tu que ets tant intel·ligent, diguem quin és el trànsfuga del nou govern?
Per tant sempre seràs un trànsfuga respecte a ABG mentre no tornis l'acta i agraeix a qui et va assessorar que si no votaves la moció de censura no erets trànsfuga
Bones Festes

Anònim ha dit...

Francesc, no reproba al alcalde per això, sino per la seva conducta... no obstant la sentencia es molt, molt clara, 1. el Francino Marcos no es pot cosiderar transfuga, 2. reprobació... etc.. son dos cosas totalment diiferents, recorda també que tu vas ser també reprobat com a president dels mitjans de comunicació...i ja saps de va servir...

Ho sento Francesc, vau denunciar devant de la comissió el meu cas i heu perdut, un altre tema es las interpretacions personals que vulguis fer tu, o be alguns membres de la encara ABG (que no tots).. el cas ja esta tancat.. tot lo demés es calunmia, e independentment de tot, els que quedeu com mentires i manipuladors de la informació sou vosaltres devant del poble.... i encara que tothom te "derecho al pataleo"..vosaltres mateixos amb las vostres estratégies, crec que es mes crispació que res pero jo aqui no puc ni vull entrar.., no obstant tot lo que si afecti a la meva persona, i el meu nom, com he dit ho tindre que fer...

Sobre el meu assesorament, be no vaig votar ni signar per voluntat propia, no per qué ningú m´ho digués, pero s´ha vist que la meva decisió va ser encertada...ara crec que toca allò de fer politica constructiva treballant per el municipi no creus que ja es hora...una forta abracada Francesc, i bones festes per Cuba, ja veuras qe es un pais preciòs.

Francesc Farré ha dit...

Jano,
No vull seguir polemitzant amb qui no té ètica política i que es preocupa més d'aquest cas que de treballar per Altafulla. Si vols treballar per la construcció d'Altafulla el millor que pots fer es tornar l'acta a la formació amb la que la vas obtenir.
El dictamen es molt clar i tanca la polemica. El dictamen es fa pel cas de la moció de censura on tu no pots ser qualificat de transfuga ja que no la vas votar però el segon punt, lligat al primer, diu literalment "es reprobable la conducta del alcalde sr. Gené en relación con el código de conducta política celebrado en Madrid el 23 de mayo de 2006".

Codigo de conducta que diu "los partidos rechazan la posibilidad que por parte del alcalde se efectue cualquier nombramiento politico que implique atribuciones de gobierno a favor de los tránsfugas". Diguem QUIN NOMENAMENT HA FET GENE A FAVOR DE QUIN TRANSFUGA?
Esta clar i no cal seguir donant voltes, nosaltres som molts, units i més forts que quan vas fugir cobardament sense donar la cara ni demanar disculpes, i si parles de calumnies serà per que deus estar acostumat, o ja has demanat disculpes per implicar a tot arreu i a tot ABG a la Marisa en el cas Muntanyans o de Bon Beach? vas dir al mes d'agost de 2007 que era imminent i que estava totalment implicada. O recordes també les mentides dites sobre altres persones. Millor dedicat a altres coses i cuida la teva familia que no te cap culpa de la teva manca d'ètica politica.
Repeteixo, prefereixo no polemitzar amb gent que no ha sabut donar la cara i que no ha complert la seva paraula donada en la campanya electoral
Francesc Farré

Anònim ha dit...

la veritat es que no val la pena seguir amb el tema... sobre las disculpes, no tinc que demanar res que no sento.. i sobre el cas que decrius.. be el temps (com ara a passat, ja ho dirá, un consell es que t´informis be per variar). Sobre la meva familia, no et preocupis que ser molt be com cuidar de ella, tampoc la meva familia te culpa de que siguis aixi i per això tots ( malgrat no vulguis, difundin rumors sense cap fonament) estan al meu costat, repeteixo, tots!!. de fet ells son ells que resaltan teva poca conciencia moral i ética. (Encara recordo els teus crits a un de ells per teléfon dient que la meva mare vivia a una casa que era motiu d´especulació.. Tampoc tenen la culpa els teus de que no tinguis cap remordiment en manipular i mentir descaradament com sempre, suposso la pressió de veure que de alló que volias viure, s´te escapa desacaradament...es a dir la politica!! i això si podria afectar a las tevas relacions personals.. es millor que ho vigilis be i las cuidis, que tu si que ho necessites, jo al cap i a la fi tinc una vida estable en un entorn molt estable, i amb altres cosas fora de la vida politica municipal, no com uns altres.

Es la última vegada que entro al teu blog, perque lo demés seria donar vida a algo que no te la mes minima importancia.. suposso que tens massa temps lliure..al cap i a la fi, em vau portar on voliau ( a la comissió), i vau perdre, tot lo demés son interpretacions teves, com sempre. salut.

Francesc Farré ha dit...

Jano,
Només per dir-te que no tots son com tu que injuries, menteixes i manipules com vols. Jo no he dit mai res de la teva mare pero de tu m'ho crec tot ja que tu ets qui vol viure de la política.
T'ho dic per que com que se que no tens paraula se que no compliras el que dius i per tant això ho estaras llegint, però repeteixo si en un dia com Nadal enlloc d'estar amb els teus et dediques a llençar odi malament vas, si no saps que fer, a Altafulla hi ha moltes coses per entretenir-te, hauries de ser una mica més humil, encara que sigui en aquestes festes i reconeixer alguns errors com els demés. Espero que per una vegada compleixis el que dius i no tornis a seguir responent amb més polemiques