diumenge, 27 d’abril de 2008

REGISTRE DE BENS i INTERESSOS

En data 8 d'abril, el dia seguent a la moció de censura, vaig entregar al registre del secretari de l'ajuntament una declaració complementaria del meu registre d'interessos sobre bens patrimonials i activitats que proporcionen ingressos economics. No era obligació fer-la però crec que èticament estava obligat, una vegada deixes un càrrec com el d'alcalde fer una declaracióm de bens complementari per fixar el dia que accedeixo al carrec i el dia que finalitza el càrrec.La declaració original està en mans del secretari però afegeixo a continuació el meu patrimoni i variacions entre el 18-6-07 i el 7-4-08

Patrimoni Immobiliari: finca urbana (habitatge adosat) 10 anys d'antiguitat a la zona de Safranars-Ronda valor cadastral 85.812 (propietat al 50%)

Comptes i diposits bancaris: Compte Corrent a La Caixa saldo mitjà 24 mil euros (el mes de juny era de 20 mil euros)

Automòbils: Toyota Auris comprat al novembre de 2007 (substitueix a un Opel Astra que va quedar inservible després d'un accident que vaig patir al setembre de l'any passat i que vaig rebre un finançament parcial per l'assegurança de l'altre vehicle que va originar l'accident)

Altres feines que proporcionen ingressos: Segueixo com a periodista a Radio Nacional d'Espanya a Tarragona (he seguit fent la feina mentres exercia com alcalde realitzant una doble jornada 7h-10h i de 15h-18h a la radio i de 10h-15h i 18h-20h a l'alcaldia)

Conseller i president de l'area de medi ambient i urbabisme del Consell Comarcal del Tarragonés, carrec que segueixo mantenint en representació d'ICV-EUiA-EPMNo disposo d'altres bens ni patrimonisPer complementar la meva declaració de transparencia afegeixo la meva declaració en limpost sobre la renta de 2008. El borrador fet per l'Agencia Tributaria indica:

Any 2007

Ingressos Corporació RTVE 52.808, Ajuntament d'Altafulla 11.584, Consell Comarcal 1.400, ingressos bruts totals 65.793, retencions totals 15.020, cotització a seguretat social 2.894, aportació Fundació L'Alternativa 3.229

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr., Farré, no dubto de la seva honradesa, però si de la seva gestió, es vostè una bona persona, però ha estat molt, molt, mal aconsellat, i no hem refereixo al Sr. Francino, ell es de aquest poble de tota la vida, sinó a uns altres.... Una abraçada i si us plau pensi, autocrítica i diàleg.

Anònim ha dit...

sr farre, vd diu ser la llista mes votada i etc,etc, etc. suposem s´hen recorda de las auronomiques en que el tripartit (ICV-ERC-PSC), van camviar un govern?