diumenge, 27 d’abril del 2008

REGISTRE DE BENS i INTERESSOS

En data 8 d'abril, el dia seguent a la moció de censura, vaig entregar al registre del secretari de l'ajuntament una declaració complementaria del meu registre d'interessos sobre bens patrimonials i activitats que proporcionen ingressos economics. No era obligació fer-la però crec que èticament estava obligat, una vegada deixes un càrrec com el d'alcalde fer una declaracióm de bens complementari per fixar el dia que accedeixo al carrec i el dia que finalitza el càrrec.



La declaració original està en mans del secretari però afegeixo a continuació el meu patrimoni i variacions entre el 18-6-07 i el 7-4-08

Patrimoni Immobiliari: finca urbana (habitatge adosat) 10 anys d'antiguitat a la zona de Safranars-Ronda valor cadastral 85.812 (propietat al 50%)

Comptes i diposits bancaris: Compte Corrent a La Caixa saldo mitjà 24 mil euros (el mes de juny era de 20 mil euros)

Automòbils: Toyota Auris comprat al novembre de 2007 (substitueix a un Opel Astra que va quedar inservible després d'un accident que vaig patir al setembre de l'any passat i que vaig rebre un finançament parcial per l'assegurança de l'altre vehicle que va originar l'accident)

Altres feines que proporcionen ingressos: Segueixo com a periodista a Radio Nacional d'Espanya a Tarragona (he seguit fent la feina mentres exercia com alcalde realitzant una doble jornada 7h-10h i de 15h-18h a la radio i de 10h-15h i 18h-20h a l'alcaldia)

Conseller i president de l'area de medi ambient i urbabisme del Consell Comarcal del Tarragonés, carrec que segueixo mantenint en representació d'ICV-EUiA-EPM



No disposo d'altres bens ni patrimonis



Per complementar la meva declaració de transparencia afegeixo la meva declaració en limpost sobre la renta de 2008. El borrador fet per l'Agencia Tributaria indica:

Any 2007

Ingressos Corporació RTVE 52.808, Ajuntament d'Altafulla 11.584, Consell Comarcal 1.400, ingressos bruts totals 65.793, retencions totals 15.020, cotització a seguretat social 2.894, aportació Fundació L'Alternativa 3.229

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr., Farré, no dubto de la seva honradesa, però si de la seva gestió, es vostè una bona persona, però ha estat molt, molt, mal aconsellat, i no hem refereixo al Sr. Francino, ell es de aquest poble de tota la vida, sinó a uns altres.... Una abraçada i si us plau pensi, autocrítica i diàleg.

Anònim ha dit...

sr farre, vd diu ser la llista mes votada i etc,etc, etc. suposem s´hen recorda de las auronomiques en que el tripartit (ICV-ERC-PSC), van camviar un govern?