diumenge, 29 de març del 2009

El virus del transfuguisne s'estén pel Baix Gaià

L'altre dia es va donar una curiosa imatge a La Violeta, el regidor de Creixell Gaspar Carles sentant al costat de Jano Francino. Això fa recordar allò de "Dios los cria y ellos se juntan". Això ho dic per que el PSC ha demanat a l’alcalde de Creixell que no governi amb un regidor no adscrit que estava al govern com ERC i que segueix al govern malgrat deixar el seu partit i desobeint la petició de tornar l’acta de regidor. És més, el PSC qualifica al regidor Gaspar Carles de TRÀNSFUGA i demana a l’alcalde de Creixell del Partit Popular que demostri les seves conviccions democràtiques i prescindeixi del seu govern d’una persona que ha faltat al compromís que havia adquirit amb els seus votants.
ABG està totalment d’acord amb aquest plantejament i demana al PSC que el que exigeix a Creixell ho faci també per un cas idèntic a menys de 5 quilometres. O és que hi ha alguna diferencia entre el que ha passat a Creixell i el que va passar fa un any a Altafulla amb Jano Francino? El PSC es queixa del transfuguisme a Torredembarra, la Pobla de Montornès, Constantí i Creixell i s’oblida d’Altafulla. Perquè? Doncs perquè a Altafulla qui té l’alcaldia després d’una crispada moció de censura és el PSC. No està en condicions per tant el Partit dels Socialistes de donar lliçons als demés sinó s’aplica a sí mateix el que preconitza. S’obliden que el propi alcalde Gené ja va ser reprovat pel Comitè d’Experts per incomplir el pacte antitransfuguisme.
Cal combatre aquest virus denunciant tots els casos de regidors que sense cap tipus d’ètica s’aprofiten per un ús personal dels càrrecs públics obtinguts amb altres partits. Demanem per tant que tots els partits apliquin antivirus aplicant un escrupolós comportament ètic i s’exclogui de la política i dels governs a tots els trànsfugues.