dimecres, 23 de maig del 2007

Exemple de transparència que aplicarem des de l'ajuntament Tretzè dia de campanya

En el nostre darrer full abans de les eleccions hem posat els nostres comptes de campanya. Cal a dir que ha estat un esforç considerable i molt elevat respecte a fa 4 anys. Llavors només intentavem entrar a l'ajuntament, ara l'objectiu és aconseguir la confiança i poder formar una nova majoria de progrés amb capacitat per a governar. Per tot això hem tingut unes despeses de 8 mil euros més el mailing, els cartells i els triptics. Segur que ha estat molt més elevat que altres formacions com PAU o ERC i fins i tot podria ser més elevada que PP o PSC que tenen el suport del seu partit en material general. Però hem volgut fer-ho public ja que va ser un compromís personal meu i d'ABG i volem mantenir la nostra paraula i exemple de transparencia que volem aplicar en les despeses municipals i altres actuacions des del consistori. La nostra principal despesa ha estat la instal·lació de 160 banderoles i els nostres principals ingressos, la majoria de les butxaques de la gent de la candidatura i de les dietes dels regidors. També cal destacar l'aportació, especialment amb material però també en financiar alguna despesa de les formacions que ens donen suport com EUiA, ICV i EPM.
Aquí estan els comptes, alguns diran elevades, però segur que curtes si ho comparem amb altres candidatures "independents" però clar només ho podem sospitar ja que no s'han publicat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Francesc, 8.000 euros +mailing+cartells+tríptics= aprox 12.000 euros.
Ja posats digueu tot, encara que almenys vosaltres dieu alguna cosa.

Francesc Farré ha dit...

No, no puc xifrar el cost del mailing, cartells i triptics ja que ens ho han aportat des de les EPM i les coalicions que ho han fet dins d'un paquet pel conjunt de poblacions, per això diem el cost concret i en efectiu de les despeses i l'aportació en material d'altres coses com el mailing, cartells i triptics que surten d'un conjunt general