dimecres, 16 de maig del 2007

Segon debat: millor però no suficient. 6è dia campanya

Mica en mica el cansanci va apoderant-se dels candidats, així ahir no em vaig veure en cor d'escriure res per esgotament. He de seguir treballant a la meva feina a la ràdio (una empresa en crisi i que no em posa un substitut) i fent doble jornada a la política. Menys mal que tinc els ànims de la meva gent que em revitalitza.

Llàstima no estar en les millors condicions per haver aprofitat tot el potencial del segon debat. Crec que ha estat millor que el primer però el format a vuit i a dos minuts per tema ha impedit que, com algú deia, es pogués deixar "Eva al Desnudo". La candidata d'AUPA s'ha limitat ha lloar la feina de govern dels darrers 8 anys com si abans d'AUPA i UPA, Altafulla fos un desert i tot el merit fos d'ells. La Eva ha comptat amb un aliat, el PSC. Enlloc de desmarcar-se i aprofitar per ensorrar-la li ha donat peixet i s'ha dedicat a questionar critiques d'ABG. El problema és que Gené anava darrera meu a excepció de les conclusions de cada tema que només tens 1 minut per dir-ho tot. De les tres temàtiques, la primera dedicada a sanitat i benestar social, s'ha centrat més en la necesitat de millorar el centre de salud. En el segon jo he intentat desmontar els merits d'AUPA amb l'Institut i el Gené no ha volgut ensorrar-la, al contrari. En dos minuts es dificil entrar al cos a cos. En el tercer: 2 minuts per parlar de comunicació i serveis-residus,aigua, neteja,transport- impossible!!!!! He intentat argumentar el perquè la politica de comunicació d'AUPA és inexistent pero ha estat díficil. Si voleu un exemple, aneu a la pàgina web de l'ajuntament www.altafulla-web.org i comprobareu l'eficacia i concepte d'AUPA sobre comunicació i noves tecnologies (no està actualitzada des de 2005!!!!!!!) . La Eva ha estat habil per desviar l'atenció de les meves crítiques, exigint una rectificació a ERC.

En fin, el debat d'avui ha deixar clara una cosa, que hi ha tres formacions que lluiten per guanyar i altres 5 que fan esforços per intentar mantenir-se o entrar i que algunes s'han desinflat.

Seria bo un debat cara a cara amb la Eva o amb el Gené. Molt més interesant que aquests debats esterils i poc productius

14 comentaris:

Anònim ha dit...

per curiositat, quines són, per a tu, les que opten a guanyar i quines s'estan desonflant.

Francesc Farré ha dit...

No et desvelaré la curiositat absoluta. Encara queda la meitat de la campanya, però dels dos debats fets fins ara jo crec que les dues formacions que governen es defensen amb l'obra feta per intentar seguir governant i que nosaltres estem en la nostra línia, la llàstima és que només tenim dos minuts entre AUPA i PSC i no es precisament el millor per diluir-se a vuit. De la resta jo crec que no estan en l'esforç per intentar guanyar sinò en alguns casos per mantenir-se dins l'ajuntament (CIU, ERC i PP) o per intentar entrar (PAU, IDEAL), en aquest darrer cas, crec que de les espectatives que tenien inicialment ara són més dures ja que t'adones quan estas en campanya i has estat fora del consisori en aquests darrers 4 anys. Dels altres 3, veig que tenen la intenció d'incrementar (i no totes ho podran fer)pero en el debat no veig que s'hagin mostrat amb un convenciment de guanyar. Son impresions que poden canviar ja que dic queda encara 9 dies de campanya.

Anònim ha dit...

com en tot, veritats absolutes no existeixen, diuen que la veritat és una mica de tot.
Un consell, no et refiïs del tot de les sensacions que hagis tret del debat ja que la seva incidència en l'electorat d'Altafulla és més que discutible, l'ambient del que passarà el pots trobar més al carrer o en un bar que del que els quatre que escoltem la ràdio poguem pensar.

Anònim ha dit...

Encara estic esperant a veure si despulleu a l'Eva però segueix ben vestida i fins i tot diria que d'etiqueta. Penso que va guanyant els debats sense fer ni soroll i em sembla que un professional de la comunicació com en Francesc, encara no li ha tocat ni un pel.
Per altra banda d'acord en que ni ha 5 que no donen la talla, però dels altres 3 n'hi ha un que xerra molt i no diu gran cosa.

Anònim ha dit...

Apreciat Francesc
Voldria saber com és que teniu un personatge a les llistes de altafulla que va agredir a un company de feina físicament i que es molt dubtosa la seva integritat moral i ética.

Merci

Francesc Farré ha dit...

Apreciat anonim,
A ABG no tenim cap constancia de cap agressió física per part de cap dels nostres candidats, si és així és absolutament denunciable judicialment. Si no és així, fer falses acusacions també és un delicte a l'honorabilitat i a la pressumpció d'innocencia. Però és més, a l'Alternativa Baix Gaià apliquem un codi ètic que no es basa en les sospites sinò en els casos reals. No hi ha ningú a la candidatura lligat a interesos especulatius d'Altafulla, ni tampoc persones amb denuncies per agressions físiques a nivell laboral, de gènere o d'altres àmbits. La resta de candidatures també tenen un codi ètic?

Anònim ha dit...

Sincerament, crec que a la gent li impacta més si tal partit monta un tiberi que el que diguin els candidats a la radio...

... per desgracia el món va així.

Anònim ha dit...

Apreciat Francesc.
No son falses apreciacions. No va haber denuncia per presions per que no es fes. Pero els fets van ocorrer.

Invstiga una mica si vols

Anònim ha dit...

d'anònim a anònim: si tens cap prova que una persona ha agredit a una altra un agafa i se'n va als jutjats, si no tens cap prova i només tens comentaris es calla i en tot cas està atent al que fa aquesta persona.
Espero que tot aquest tema no enrareixi l'ambient que si bé és una mica aborridot ja està bé que per una vegada no hi hagi agressivitat.

Anònim ha dit...

El que esta clar es que no us importa quin tipus de gent s'us pot afegir. Auxò pot ser perillos pel vostre partit. N'hi han testimonis del que va passar. Agressió i amemnaces. N'hi ha un document signat mitjançant coarcio de reconciliació de les dos parts signat per tots tos individus on el vostre candidat reconeix haber fet una agressió injustificada. Esta tapat pero es una vergonya veure gent de aquest talant pasejant-se com si res.

Anònim ha dit...

L'agressió s va produir a un IES.

Francesc Farré ha dit...

A veure, la tàctica de tirar merda i encendre el ventilador està molt vista quan hi ha manca d'idees per debatre en profunditat. Ja veig que ni teniu arguments per embrutar el cap de llista ni contrastar els arguments i per tant us dediqueu a intentar calumniar a membres de la llista en abstracte per així quan més merda més mal faig. Doncs no. Us equivoqueu, nosaltres no entrarem al drap dient que aquest d'aquell partit és un corrupte i l'altre un maltractador i l'altre un putero però que no tenim proves i només sospites. El que estem participant és en una campanya electoral no en un concurs de moral i, insisteixo, no hi ha ningú de la candidatura d'ABG que tingui una denuncia per agressió. Els que calumnien es desacrediten a sí mateixos. Pregaria que deixeu d'anar per aquest camí i debatim idees i propostes, demostreu que teniu altres arguments que les calumnies

Anònim ha dit...

Estimat Francesc t'equivocas amb això de les calumnies. Simplement volia que t'adonesis que potser el 100% de la gent que tens al costat no mereix la teva confiança. Si el que vols es dades i noms i on trobar algun document t'els puc facilitar. Si això et serveix per obrir els ulls.

Salutacions

Francesc Farré ha dit...

espero no seguir aquesta polemica, no vull cap dada. Confio amb la meva gent i el meu equip i si hi ha algu que infringeix el codi etic d'ABG ja sap que haurà de marxar. Si hi ha altres informacions, doncs que es denuncii, en cas contrari, exigeixo respecte per a tots com jo ho faig amb la resta de membres d'altres candidatures. Per tant demano que es talli la polemica i les insinuacions i es debatin les idees pel futur d'Altafulla.