dimecres, 9 de maig del 2007

UN ARBRE PER COMENÇAR LA CAMPANYA

L’Alternativa Baix Gaià-EPM iniciarà aquesta mitjanit la campanya electoral a Altafulla plantant un arbre sec davant el consistori a la Plaça del Pou. La intenció és fer un acte de simbolisme reclamant més arbres i menys ciment i per convertir-lo com un arbre del desig. És a dir com un arbre de Nadal, però que enlloc de penjar regals penjarà els desitjos de la gent que lliurement pot anar posant en les seves branques.

L’acte de plantar l’arbre serà a dos quarts de dotze de la nit. Posteriorment, a la mitjanit, el candidat a l’alcaldia per Altafulla d’ABG, penjarà el primer cartell electoral amb el lema “Ara tu”. El proper diumenge dia 13 tindrà lloc el primer dels dos actes centrals d’ABG Altafulla. Serà a les 6 de la tarda en l’esplanada de davant la Biblioteca Municipal. La intenció també es anar plantant arbres de desitjos i de veritat en diversos punts de la Vila.

Prèviament a l’enganxada de cartells, tindrà lloc una fideuà a l’Auca de Torredembarra com arrancada festiva de les sis candidatures de l’Alternativa Baix Gaià (Altafulla, la Pobla de Montornès, Renau, Roda de Barà, Torredembarra i Vespella de Gaià)