dilluns, 21 de maig del 2007

Guanyar amb elegancia és més contundent 11è dia campanya


ABG és una candidatura que té conviccions molt fortes però amable en les formes, fins i tot amb les formacions que puguin estar més allunaydes ideologicament com el Partit Popular. Fa uns dies el PP va enganxar cartells seus a un plafó nostre per equivocació. Una vegada arreglada la incidencia i comprovant que el PP davant la Portalada no tenia plafó propi vem optar a cedir una part del nostre plafó. L'esquerra per nosaltres i la dreta per a ells (com es obvi). Volem així demostrar que cal ser respectuos amb tothom i demanar el mateix i ser molt fort en les conviccions. Nosaltres esperem governar i no ho farem només per la gent d'ABG sinò per a totta la gent d'Altafulla, fins i tot per la gent del PP. Serveixi aquest exemple per a totes aqueslles campanyes que es basen en els insults, difamacions i joc brut. S'ha de guanyar, amb elegancia i amb convicció.
Per cert avui, inici setmana, inici repartiment triptics als domicilis i cumpleanys del candidat que ho ha celebrat treballant, treballant i treballant, amb la força de la gent que no puc defraudar per les esperances que tenen posades en mi. Gracies a tots i totes, també per la felicitació de l'aniversari

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats enderrerides. La intensitat de la campanya, a vegades fa oblidar coses importants.
Ahir plantada simbòlica d'arbres, mentre una altra candidatura regalava gelats.
Nosaltres proposem poder gaudir de l'ombra tota la vida i altres treure la calor del moment.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Francesc, mira que ens vam vore ahir, pero no hi vaig pensar. una abrassada, i com diu marisa, l'any que ve festejarem el cumpleanys d'un alcalde!

Volia esmentar tambe un petit detall observat pels carrers del poble aquets dies.
Esta el terre plé de publicitat de totes les formacions del poble, menys les de ABG.
En començament suposo per la concrecció i correció que esteu duent a terme a l'hora de repartir els triptics, sense grans dispendis, i un altre que es mes sospita, que la gent no s'hen desfà tan rapidament, i s'el guarden, bonic detall!