divendres, 25 de maig del 2007

Ultim dia de campanya, tercer debat. Inicialment es preveia amb més substancia i més materia per debatre. Els temes eren dels més candents, hisenda, urbanisme i medi ambient, turisme, comerç i indústria. Però a dos minuts per exposició en dues rondes de 8 candidats i una d'un minut de conclusions difícilment es pot considerar un debat per manca de temps i de diàleg directe. En hisenda potser alguna discrepancia sobre si s'ha de mantenir la presió fiscal, rebaixar l'IBI i d'on surt el finançament local. Hem defensat que si volem un nivell de serveis adequats i no dependre tant de la construcció, no podem baixar impostos i que l'IBI s'ha d'aplicar però revisant tots els errors, que han estat molts. Plantejava més discrepancia directa amb AUPA el tema d'urbanisme, al nostre entendre, manca de planificació en les infraestructures que són per les persones, com per exemple les voreres, on per AUPA, s'ha de passejar en un espai d'un metre al costat d'un altre metre per les bicicletes, una barbaritat. S'ha planificat a favor dels poderosos a Brises i alguns punts com el carrer del camí de Sant Antoni. Demanem més rigurositat i un consell d'urbanisme, però AUPA ha tirat pilotes fora i no hem pogut debatre pel tipus de format. Com ha passat amb el darrer, tots d'acord en la promoció turistica, la revitalització comercial i les illes de viananats, com fa 4 anys, però després no es fa.
En definitiva 6 hores de debats desaprofitats. Jo hagués preferit un debat cara a cara amb AUPA o PSC o tres debats però d'un sol tema, per tractar-ho amb profunditat.

Ara ja només queda els darrers missatges en l'acte al Faristol "teatre i poesia per l'Ètica i l'Estètica" i a les zero hores, jornada de refelxió, que jo aprofitaré per descansar tot el dia. Diumenge el dia gran de la democràcia, espero que la gent participi i el govern municipal que surti tingui el màxim de suport de la ciutadania. Sort a tothom i esperem que ABG tingui un paper clau en el proper govern.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com tots els actes que hem fet, hem aconseguit una cosa que semblava difícil, superar l'anterior. Avuí ens hem sorit. gràcies a l'Òscar, el Brendan, la Lola i el Toni. Han posat un nivell que serà difícil de superar en properes campanyes. falten 20' per les dues i la festa al Faristol és total, amb la participació de membres d'altres candidatures i els nostres seguidors.
Avui s'han acabat dues setmanes molt intenses on hem demostrat la nostra vàlua i capacitat de treball. Ens ho hem passat molt bé, tot i l'estrés. Com molt bé saben els viatgers el més important és el camí i no el destí. El camí, estic segur, que no ha desebut a ningú.