dijous, 10 de maig del 2007

Un arbre dels desitjos per començar

Alternativa Baix Gaià ha començat la campanya a Altafulla penjant un cartell en un arbre dels desitjos. Tots els candidats i assistents han penjat paperets a les branques de l'arbre amb el desig personal i col·lectiu per aquesta nova legislatura que ha arrancat aquesta nit amb el desig de poder gestionar l'ajuntament. Ara tu, ara és la teva

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu un candidat que agredeix a companys de feina. I diu obscenitats a les alumnes. Aquest tipus de gent es la que voleu que us representi???.
No diria gaire cosa bona del vostre partit si s'investiques. Vigileu a qui acogiu i com es.

Francesc Farré ha dit...

Ja t'he contestat abans. No tenim cap constancia d'aquestes greus acusacions. Agredir és un delicte i la via per posar-ho en evidencia és la denuncia. La difamació també és un delicte. Nosaltres no entrarem en batalles brutes com en altres campanyes. Volem debatre idees, propostes, opinions. Som plurals i respectem a tothom, pensi com pensi. I apliquem un codi ètic que no es basa en les sospites i les difamacions. Per tant no perdrem ni 5 minuts en fer cap investigació. Si hi ha agressions que es vagi al jutjat. Nosaltres volem debat d'idees no de calumnies, si vols seguir així t'has equivocat de candidatura.