dimecres, 2 de maig del 2007

HABITATGE PÚBLIC DE LLOGUER PER A JOVES

El Ple extraordinari d'avui ha donat una passa important en la línia de garantir el dret a l'habitatge assequible i per donar a la gent jove espectatives per viure a Altafulla i no haver de marxar fora del seu poble. Per unanimitat s'aprovat el procés d'adjudicació en regim de lloguer de 18 habitatges promoguts per l'INCASOL a la Fassina. Un d'ells es destinarà per casos especials i la resta a joves de menys de 35 anys i amb un mínim de 3 anys resident a Altafulla. ABG ha introduit alguna millora de puntuació pels joves de 29 a 34 anys i a partir d'aquest divendres tindrà penjada en la seva pàgina web www.abg.cat totes les bases d'aquesta promoció que es podrà sol·licitar durant el proper mes de setembre.
Es tracta de solucions no definitives ja que són lloguers limitats i amb pisos de 40 a 58 metres quadrats però que permeten seguir a la Vila independitzant-se dels pares i facilitant un plantejament propi per a cada jove o cada parella.
Des d'ABG considerem el dret a l'habitatge digne un dels principals eixos del nostre programa amb l'increment de la dotació d'habitatges protegits per arribar a un 30% en un futur i posant en marxa una oficina local d'habitatge amb la implicació de la Generalitat per a poder gestionar millor un model d'habitatge assequible en la nostra població.

1 comentari:

robert ha dit...

Sobre el tema dels habitatges de lloguer el total de pisos que seran ajudicat és de 17, ja que un resta reservat per part de l'Ajuntament per donar assistència els casos d'emergència que en un moment determinat puguin sorgir. Cal dir també que l'esmena observada per ABG va tenir el suport de tots els grups muncipals.
Una informació important és que el període per lliurar la documentació requerida es podrà fer entre el 2 i 28 de setembre de 2007, ambdós dies inclosos.

Robert