dimarts, 22 de maig del 2007

Simbolisme verd i viu Dotzè dia de Campanya


En coherencia amb un dels nostres principis de defensa del territori i el medi ambient, des de l'Alternativa Baix Gaià hem volgut posar unes notes en verd enmig del ciment d'Altafulla. En tot els actes públics realitzats en aquesta campanya l'escenari sempre ha comptat amb element s naturals en forma de flors, plantes o arbres. Especialment emotiu va ser el passat dissabte quan vem omplir de ginesta la boca del pou de la plaça de l'ajuntament. Després tothom va endur-se una mica de la ginesta groga a casa. I en el moment culminant del discurs sobre medi ambient vem destapar una cortina que amagava 13 arbres, lladoners, moreres, om, ficus, arbre de l'amor i baladres, res a veure amb l'hegemonia de la palmera que l'actual equip de govern planta per tot arreu sense ser un arbre autocton i que consumeix més aigua. Passat l'acte de dissabte hem repartit els arbres per punts significatius de la població: la Portalada, la Llar d'Infants -la nova i la vella- , el Pont de Mar, la plaça del Pou i la plaça de l'Esglesia. Uns arbres com un símbol del cinturó verd que volem reforçar a l'entorn de Sant Antoni i les hortes del Gaià i també per Brises i el connector biològic del Gaià. Els arbres estaran com un element electoral més fins diumenge, però un element viu amb la seva olor i color, es reguen i cuiden i posteriorment seguiran vius en altres indrets.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sisplau Francesc, li hauries de dir a un membre de la teva candidatura (alt amb ulleres) que no estripi els nostres programes electorals que anem deixant a les bústies. Primer perquè no es fa, crec que ens hem de respectar entre tots; segon, perquè estem treballant i ens costa diners i tercer perquè esteu embrutant Altafulla. Crec que el poble té dret a decidir amb tota la informació que li podem fer arribar.
AUPAltafulla

Francesc Farré ha dit...

AUPA
Desconec el fet, prenc nota i averiguaré si algú de la meva candidatura ha estripat programes d'altres candidatures. Evidentment no és el nostre estil. Si ha estat així us demanré disculpes, una cosa és la discrepancia en les idees i una altre perdre les formes i el respecte i des d'ABG respectem totes les candidatures de la mateixa manera que demanem respecte per nosaltres. Per tant si ha estat així us demanaré disculpes.

Anònim ha dit...

Hem sumo a francesc i demano disculpas si algu de naltros ha tractat amb poc tacte els triptics.
Haig de dir que tots els que hem col.laborat en la campanya d'ABG hem sigut el maxim de respectuosos amb el material dels altres grups, a l'hora de penjar pancartes i repartir triptics, es mes, en casos com els del pau, hem rectificat cartells que estaven capgirats o desubicats. Aixi haguessim fet si fossin d'altres grups.
Ans de tot, pensem de no fer als altres el que no ens agradaria que ens fessin a naltros.

Francesc Farré ha dit...

A AUPA
He averiguat el que acusaveu sobre trencar propaganda i llençar-la a terra. He de dir que no és cert que cap membre de la meva candidatura alt i amb ulleres hagi trencat cap programa, es passejava pel poble amb una furgoneta però no ha baixat del vehicle per trencar res. En canvi si que hi ha molts paperets d'AUPA per terra, sobretot tota la propaganda deixada als parabrisses dels cotxes. A veure qui és qui embruta Altafulla?

Anònim ha dit...

Curios sembla el mateix membre que va agredir a un company de feina.... alt i amb ulleres. Si es el mateix evidentment es de caracter violent

Anònim ha dit...

Conesa es clar