dilluns, 28 de maig del 2007

Altafulla enceta una nova etapa


Gràcies, moltes gràcies per la confiança que ens heu donat. Ara serà el moment d'exercir la responsabilitat que ens toca i no defraudar a la ciutadania. Les eleccions han reconegut la nostra feina d'aquests 4 anys i el contingut de les nostres propostes de la campanya. En aquests moments d'alegria convé fer una sèrie de breus reflexions.
En primer lloc estem preocupats pel nivell d'abstenció, un 36,55% de la ciutadania d'Altafulla no ha anat a les urnes, més de 6 punts que fa 4 anys. Per nosaltres, la participació de la gent i fer l'administració més propera és una de les responsabilitat que volem impulsar des d'un nou equip de govern i lamentem que més d'una tercera part de votants s'hagi quedat a casa, possiblement farts de la política o gens motivats. El nostre repte serà motivar a la ciutadania i aconseguir una participació més alta el 2011. En segon lloc cal destacar que totes les opcions han tingut representació. Des d'ABG felicitacions a tots els nous regidors. Entenem que del resultat de les urnes la gent ha apostat per un canvi de govern, AUPA ha passat de 4 a 1 regidor i que per obrir una nova etapa cal formar un govern el més fort possible ja que haurà de fer front a un nou panorama després de 8 anys d'una determinada forma de fer la política municipal. Els tres regidors d'ABG que sortim a la foto ens posarem a treballar des de demà mateix i primer parlarem amb tots sense exclusió des del PSC que va obtenir 2 regidors fins AUPA, IDEAL, CIU, PP, PAU i ERC amb 1 regidor cadascún. Com a responsabilitat de govern en primer lloc cal un respecte a tots als que han obtingut representació i per tant parlarem amb tots sense exclusió, després intentarem arribar a un govern estable a través dels programes i uns mínims a favor d'una Altafulla per les persones, que primi les polítiques socials, la transparencia, la honestetat i la defensa del territori. Tenim dues setmanes i mitja per endavant. Després de la celebració i la felicitació a tots, ara ens hem de posar a treballar i no perdre temps per aconseguir el més aviat possible aquest acord.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Segurment t'hauràs adonat que la gent al carrer està molt contenta i fins i tot ens feliciten obertament aquells que no han votat ABG. Això significa que la gran majoria de la població confia en la nostra capaciatat de feina i en la nostra ilusió, i entenen que governarem per a tots.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats. I ara a treballar.

http://altafullaconfidencial.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Us Felicito, "obertament" com diu en Guillermo, perque ens heu tret de sobre una llosa molt gran.

Ara a demostrar la confiança que us han donat.

Francesc Ferré.

Anònim ha dit...

Francesc. Pot ser que t'escriguis tú mateix per a felicitar-te, escriguis com anònim i després et surti el teu nom...
Seria una mica lleg per la teva part i demostraria l'esperit falç que se t'adivina

Francesc Farré ha dit...

A anònim,
Diu molt de la persona que en la ignorancia o mala fe de confondre el francesc ferré de CIU amb el francesc farré d'ABG, aprofita per insultar sobretot amparant-se en l'anonimat per dir que els que donem la cara som falsos

Anònim ha dit...

Francesc
No crec que puguis parlar de mala fe quan l'evidència de que et diguis exactament igual que un altre blocaire pot fer pensar que pot donar lloc a equívocs.
Si ho creus necessari et demanaré disculpes. De tota manera la teva resposta tampoc es massa cordial que diguem.

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

A l'anonim aquest... sembla ser que encara no està constituit el nou govern i hi ha qui ja comença a fer oposició en plan Zaplana... millor.

Ves a http://joanspuch.blogspot.com/2007/04/composici-de-la-candidatura-de-ciu.html
i potser entendras que a la candidatura de CiU hi havia un senyor que es diu Francesc FEEErré, i com ja sabras, el cap de llista d'ABG es diu Francesc FAAArré.

xDDD

Anònim ha dit...

Collons que inteligents que sou tots. Heu d'entendre que n'hi ha que tenim les nostres limitacions