divendres, 11 de maig del 2007

DEBAT AVORRIT

Per començar la campanya els vuit caps de llista hem estat dues hores debatent sobre esports, festes i cultura. Tots voliem un esport participatiu, unes festes populars i una cultura amb més espais creatius. El format del debat amb intervencions de 2 minuts a vuit no ha permés discrepar gaire o com a mínim les discrepancies han estat més suaus. Algú ha dit si avui es votes en ple aquestes propostes tots estariem d'acord i per tant no calia haver fet 8 formacions diferents. Potser al fet que era el primer debat i que alguns s'estrenaven ha fet que fos més aburrit. Dels 8, la meitat som actualment regidors, 1 ex-regidor i 3 nous. El moment potser més tens quan en Fonxo ha estat contestat des de la sala de plens replicant a les crítiques d'aquest a haver estat expulsat de UPA fa 4 anys, o quan Del Castillo del PP s'ha adreçat en castellà quan ha parlat de cultura. Molts s'han extranyat pero no ha passat res. Gené del PSC potser ha estat més incisiu aprofitant que porta experiencia com a govern, mentre que la Eva d'AUPA potser és la que ha sortit millor ja que no s'ha fet cap crítica dura sobre la gestió d'AUPA en el govern municipal d'aquests 4 anys. Pel proxim dia, dimecres 16, el nivell hauria de canviar sinò volem provocar més abstenció el 27-M. Temes n'hi haurà, Benestar social amb salut, ensenyament amb l'IES i comunicació i serveis. Ja veurem

5 comentaris:

Anònim ha dit...

tens tota la raó. Potser caldria variar el format i després d'un primer torn de paraula caldria entrar en un debat d'idees i propostes. El que hem tingut avui és una exposició genèrica d'intencions, no un debat entre les diverses sensibilitats.

Anònim ha dit...

Heu d'entrar en el cos a cos per deixar a l'Eva 'al desnudo' ja que la gent que ho escoltava per ràdio no sabia que només feia que llegir lo que li havian escrit i que possiblement era l'única que s'ho esperava (que raro no?).
També perque així es mostrarà els tics autoritaris del candidat dels Ideals i, també, per comprovar que ni el ex ni l'actual de cultura toquen gaire...

Anònim ha dit...

Una verdadera llàstima que només el candidat d'ABG s'hagi pres la molèstia de preparar el debat i d'apostar per les idees. Els altres, simplement pilotes fora i intentar no perdre vots.

Unknown ha dit...

Quina vergonya hem passat els presents en veure que la candidata de l'equip de govern no ha estat capaç d'aixecar ni una sola vegada el cap del paper que li tocava llegir en cada moment. A més tots ens hem preguntat si la Fuensanta s'havia fet dels Ideals, perquè cada vegada que el seu candidat obria la boca ella afirmava amb el cap. Fem un esforç o ens esperen 4 anys més d'especulació.

Francesc Farré ha dit...

Prenc nota de les vostres opinions i les expressades des de la finalització del debat. Nosaltres no hem de modificar el nostre missatge d'idees i de propostes en positiu i que a la vegada denoten la critica a una gestió que no estat correcte, pero potser sí que caldrà incidir en les diferencies i fer un esforç per diferenciar-nos si volem demostrar que estem capacitats per a governar. De la mateixa manera que en el primer prepararem el segon debat i intentaré que el public assistent i l'audiencia per la ràdio tingui clara la posició d'Alternativa.