dissabte, 19 de maig del 2007

Idees versus panxacontentes 8è dia campanya


Encetem un cap de setmana intens, el darrer abans de les eleccions. Aquest divendres al vespre hem coincidit diversos actes a la mateixa hora en el Barri Marítim. AUPA amb envelat, empresa de catering i orquestra contractada i IDEAL amb menjar per un tubo i actuació contractada. Nosaltres només podem donar la cara amb la paraula i les idees i comptar amb l'ajud de gent que ens ofereix la seva actuació gratuïta com el duet "De Prestado" que ha tocat unes peces de versions al passeig de Botigues de Mar. Ha fet vent, una mica de fred però hem tingut una bona resposta. La gent que ha estat escoltant ha vingut per sentir-nos, no pel menjar que donavem. Hem defensat que cal revitalitzar un Barri Marítim que a les 8 del vespre d'un mes de maig està bastant buit. El turisme, el comerç. la cohesió d'una zona que també és Altafulla con ho és Brises, els Munts o Safranars. Al final de la campanya farem públics els nostres ingressos i despeses i sabem que serem els únics que ho farem. Donant exemple amb la transparencia. Els que volen captar vots contentant les panxes, estan capacitats per poder fer pública la procedencia del seu finançament? seria bo que els votants coneguesin qui dona suport a qui i a canvi de que.

5 comentaris:

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Al final de la campanya farem públics els nostres ingressos i despeses i sabem que serem els únics que ho farem.


Discrepo :-P Més que res perquè ahir al Faristol vam dir el presupost que tenim els d'Esquerra, però vaja, crec que ja se per qui va el teu comentari.

Com diuen aquells... A per ells!

Francesc Farré ha dit...

Efectivament Jordi, el comentari no va per vosaltres. No sou precisament una de les candidatures que us dediqueu a captar vots a través de les panxes i que sigueu sospitoses de condicionaments més enllà de les idees.

Anònim ha dit...

Francesc, si no et coneguessim et podriem tatxar d'ignorant, però com que sabem que no ho ets, t'hem de qualificar de mentider. Per la teva informació AUPA no va muntar cap envelat, ni va portar cap catering -el piscolabis va ser elaborat per nosaltres mateixos- ni es va contactar cap orquestra, ja que la ballarina que va actuar era amiga personal d'algun dels membres del nostre grup. T'agrairem que no entrisen el camí de la difamació i la falàcia i mantinguis el bon fer que t'ha caracteritzat abans d'entrar en campanya i perdre els nervis.

AUPAltafulla

Anònim ha dit...

una cosa si esta clara, hi han certs bands que fan valida aquella afirmació que " la millor manera d'arrivar a un home es a traves de la seua panxa", ja que normalment es el titular dels seus anuncis d'actes. Potser per que es l'unic que poden possar dins dels oients? la gran veritat es que aquetes eleccions estan marcant-se entre els que ofereixen idees i els que reparteixen sandwitxos. potser sera mes facil triar, entre els que tenen rebost i els que tenen criteri...
Endavant les idees !!!

Francesc Farré ha dit...

Per AUPA

No em costa res haver de rectificar si convé. Demano disculpes a AUPA si he donat alguna informació erronea sobre l'acte de dissabte. No vaig ser al seu acte i vaig donar crèdit a les informacions que vaig rebre de la gent que va menjar i veure l'espectacle i al que veia des de lluny (una especie d'envelat), una música, vaig veure un camió d'una empresa de catering que anava cap a la zona (potser anava a un altre lloc) i vaig trobar-me amb un music d'un grup de jazz que repartia propaganda de l'acte d'AUPA. Tot això em va fer relacionar-ho amb el que vaig dir però si no és així, no tinc cap problema en rectificar i demanar disculpes si la informació no es correcta. Des d'ABG volem guanyar sense entrar en difamacions i intentar en el possible oferir idees i propostes en positiu.