diumenge, 13 de maig del 2007

MITING ENCORATJADOR (3 dia campanya)


En aquest tercer dia de campanya podem dir que ja hem guanyat les eleccions. Com a mínim en el dia d'avui hem fet molta feina. De nit intsl·lant 170 banderoles per tot el poble donant un aire nou d'alternativa enmig de tantes cares que ens miren des de les altures d'altres candidatures. Un disseny modern, en verd, que crida l'atenció.
I per la tarda presentació del programa a l'esplanada de la Biblioteca Municipal davant de més d'un centenar de persones. Exposició dels números 2 i 3, Jano i Marisa, del director general, Felix, actuació musical de la Marta i el Georg amb la presentació a càrrec de Brendan. I el moment més esperat, diuen que ha complert les espectatives. He fet un discurs d'agraiment, de reconeixement a la gent i a la feina feta, l'exposició de les intencions, de model de poble i d'alcalde i que la paraula la té ara la gent. Aplaudiments, satisfacció i ilusió per poder ser capaços de governar amb honestetat, transparencia i participació de tothom.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ha estat una llàstima no haver pogut escoltar-te, ja que tant l'Ana com jo estàvem a dins de la biblioteca treballant amb uns 40 nens per tal que l'acte funcionés a la perfecció.
El comentari de les vostres intervencions han estat (demanant una opinió sincera):
Marisa i José Luís (veïns): molt bó. Aquest sap ede que va això de comunicar.
Carmen i Toni (presidenta i secretari de la Penya): Ho ha fet molt bé. Clar, entenidor, convincent. Ha trasmés el missatge.
Marta Galí (veïna): mot bé. En Francesc guanya molt quan el sents parlar.
Marta Camps (Familiar): El Fèlix ha estat brillant, millor que mai. El Francesc ha estat super bé. No hi ha cap candidat a la seva alçada. La gent a aplaudit convençuda, fins i tot els que han anat a tafanejar.
Dolors (companya de feina): he esvaït tots els dubtes. Votaré ABG.

Anònim ha dit...

L'acte ha estat molt bé, però ha flaquejat considerablement en el tema d'urbanisme on les idees eren o inexistents o descafeinades, crec que en cap moment es va deixar entre veure quin model de poble volem.

Anònim ha dit...

no es gaire dificil per qui sap escoltar, la diferencia entre el discurs d'una persona no acostumada a parlar amb un micro (que ho provi qui vulgui, ja vorá) amb un discurs buit.
La marisa va expressar un ideari ben format i amb prou coneixement de causa que hagues convençut a cuansevol, o com a minim fet reflexionar. molt be, els temes ben desarrotllats , encara que lo de actuar, al Brendan li va sortir molt millor. Salut pels que sembren idees